Praktijksoftware, voor zorgverleners!

Onze systemen, EviCare en LogiCare, zijn van onschatbare waarde voor therapeuten omdat ze zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Software4Care zijn we meer dan alleen een bedrijf;

Als therapeut ben je je er als geen ander van bewust dat het leveren van effectieve zorg en therapie van het hoogste belang is. Jouw cliënten vertrouwen op jouw expertise en zorgzaamheid, en het is van cruciaal belang om de resultaten van jouw behandelingen nauwkeurig te monitoren en voortdurend te verbeteren. In dit opzicht spelen onze systemen, EviCare en LogiCare, een centrale rol. Deze systemen zijn speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het bieden van hoogwaardige zorg en stellen je in staat om de effectiviteit van jouw behandelingen te meten en te optimaliseren.

LogiCare

LogiCare is er om zorgprofessionals zoals jij te ondersteunen in een wereld die steeds veeleisender wordt. Als therapeut moet je je kunnen richten op jouw cliënten, zonder je zorgen te maken over administratieve rompslomp. LogiCare is jouw partner in het vereenvoudigen van praktijkbeheer, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de zorg voor jouw cliënten.

EviCare

EviCare is jouw ultieme metgezel in de wereld van effectieve therapie. Als therapeut heb je een scherp inzicht en de juiste tools nodig om de voortgang van jouw behandelingen te meten en te verbeteren. EviCare is ontworpen met jouw behoeften in gedachten, omdat we begrijpen hoe cruciaal het is om de effectiviteit van jouw therapieën te kunnen bewijzen.


Als u aangesloten bent bij één van de beroepsverenigingen of partnerorganisaties waarmee we samenwerken, betekent dit dat u deel uitmaakt van een gerespecteerd netwerk van zorgprofessionals die zich inzetten voor het bieden van de best mogelijke zorg aan hun cliënten. Samen werken we aan het versterken van de zorgsector en het toegankelijker maken van de complementaire zorg door middel van eenvoudige praktijksoftware.


Nieuwe mogelijkheden binnen de complementaire zorg:

appeltjeeitje
Gebruiksvriendelijkheid

Onze software biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor zowel therapeuten als cliënten. Cliënten kunnen eenvoudig therapeuten zoeken en vergelijken op basis van verschillende criteria, waaronder locatie, behandelingsopties en vergoedingen.

deuropenhartlucht
Betere toegankelijkheid

Door relevante informatie (over therapeuten, over behandelingen, over vergoedingen etc.) toegankelijker te maken, streven we ernaar om de toegankelijkheid van de complementaire zorg als geheel te verbeteren. Cliënten kunnen snel en gemakkelijk de juiste therapeut vinden die past bij hun behoeften, wat resulteert in een naadloze zorgervaring.

rekenenmeten
Kostenbesparing en maatwerk

Automatisering van administratieve en logistieke processen resulteert in tijdbesparing en kostenreductie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw cliënten. Wij begrijpen dat geen enkele praktijk hetzelfde is. Passende zorg is maatwerk, automatisering is dat ook.

 
kluis
AVG-Compliant en veiligheid

Uw gegevens en die van uw cliënt zijn kostbaar en moeten beschermd worden. Daarom voldoen al onze systemen en procedures aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij begrijpen de gevoeligheid van medische gegevens en zetten ons in voor uw on-line veiligheid en compliance met wet- en regelgeving.

puzzel
Naadloze integratie

Wij begrijpen dat efficiëntie wordt versterkt door een optimale integratie met bestaande, effectieve systemen. Onze software kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande systemen en smartphones, waardoor u uw processen nog verder kunt optimaliseren.

posits
Maatwerk

Geen twee zorgpraktijken zijn hetzelfde, en daarom geloven wij in maatwerk. Onze systemen zijn ontworpen om zich aan te passen aan uw unieke behoeften. Of het nu gaat om een eigen huisstijl, specifieke vragenlijsten, behandelovereenkomsten of factuur lay-outs, onze software sluit aan bij de wensen binnen uw praktijk in plaats van andersom.


Heeft u vragen of andere wensen?

Wij bellen u graag, vul het formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.

Naam*
Email*
Telefoonnummer*
Bericht/opmerking